Kruudmoes speult: ‘Operatie Suikeroom’. Kaartverkoop gaat 1 november van start!

Klazienaveen – Toneelvereniging Kruudmoes speult ‘Operatie Suikeroom’. Een hilarische klucht in drie bedrijven. De kaartverkoop start a.s. vrijdagochtend 1 november.

‘Operatie Suikeroom’ is een prachtige, hilarische klucht in drie bedrijven, geschreven door auteur Hub Fober. Het is één van de vele kluchten geschreven door de Voerendaalse auteur. Hub Fober, oud-lid van toneelvereniging St. Laurentius uit Voerendaal, en jarenlang uitgever van het Voerendaalse maandblad Onderons, heeft een groot aantal toneelstukken geschreven en ook vertaald. Fober schreef hiernaast ook heel veel carnavals-schlagers en gedichtenbundels.

‘Operatie Suikeroom’

De hilarische klucht gaat over 3 -eeuwige- studenten die ook wel van een stevig feestje houden. Stef, het mannelijke deel van de studenten, is bezig met een studie geneeskunde waar hij al jarenlang achtereen mee bezig is. Stef heeft ook een enorm rijke suikeroom in Amerika die de studie van Stef bekostigd. Hij wil zich dan ook graag laten behandelen door z’n neef en komt daarom geheel onverwachts over vanuit Amerika.

Maar dat gaat ook niet zonder slag of stoot, er worden koffers verwisseld op ’t vliegveld. En laat dat nou net de koffer van een grote crimineel zijn. En als er dan ook nog ongevraagd iemand van ’t gasbedrijf door t appartement sluipt is de verwarring compleet.  En ja, de schoonmaakster, zij is de rommelkonten behoorlijk zat, en leert ze een lesje. Hoe gaat dit alles aflopen?

Start kaartverkoop

Kaartverkoop start a.s. vrijdag 1 november om 7.30 uur s’morgens, en Niet Eerder! Er kan gebeld worden met Gea Stuiver: 0591-318502
Kaarten kosten €7,50 voor niet-leden van Buurtvereniging Kruidenveld
En voor leden is het €5,=. Entree is inclusief koffie of thee en wat te knabbelen. Wees er snel bij want voorgaande jaren vlogen de kaarten de deur uit.

Speeldata

Vrijdag 7 februari  (besloten avond voor zorginstellingen. Hiervoor zijn geen kaarten te bestellen)
Zaterdag 8 februari 2020
Vrijdag 14 februari 2020
Zaterdag 15 februari 2020
Vrijdag 28 februari 2020
Zaterdag 29 februari 2020
Vrijdag 6 maart 2020
Zaterdag 7 maart 2020

Op de foto vlnr.: (seizoen 2019)

Boven- Harold Stuiver, Gert Mulder, Randy v/d Heide, Gesinus Lippold en Wim Bruinsma
Midden- Kirsten Rijfkogel Ria Oostingh
Onder- Suzanne Vos en Jolanda Bruinsma

error: De inhoud van deze website is beschermd !!