Bezoek de Open Bedrijvendag Drenthe en maak kans op een iPad!

Klazienaveen/Regio – De Open Bedrijvendag Drenthe wordt zaterdag 2 november in heel de provincie gehouden. In Klazienaveen zijn er ook twee bedrijven die de Open Bedrijvendag Drenthe omarmen, en zetten hun deuren open voor het publiek.

Klazienaveen

Zo’n 50 Bedrijven in Emmen openen zaterdag 2 november tussen 10.00 en 16.00 uur hun deuren voor het publiek. Twee in Klazienaveen gevestigde bedrijven, Belle Health – positief@work, gevestigd aan de Van Echtenstraat 24, en Geertje Tameling acupunctuur en voedingsadvies, gevestigd aan de Boogschutter 10, trekken de stoute schoenen ook aan en openen hun deuren op deze dag.

Regio Emmen

Het gaat in de regio Emmen om bedrijven uit allerlei branches: van bouw tot horeca en van techniek tot sport. Wethouder Guido Rink opent ’s morgens de Open Bedrijvendag in Emmen bij Drentea. Na de opening verricht de wethouder de officiële handeling voor het in gebruik nemen van de nieuwe productiestraat bij Drentea voor het produceren van duurzame kantoormeubelen.

oriënteren of een kijkje in de keuken nemen

De Open Bedrijvendag biedt de gelegenheid om eens een kijkje in de keuken te nemen bij bedrijven in de omgeving. Bijvoorbeeld ter oriëntatie op een studie of baan. Er worden de hele dag workshops, demonstraties en andere activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Een overzicht van de deelnemende bedrijven is te vinden op www.obdd.nl.

Kans op iPad

Wie tijdens de Open Bedrijvendag Emmen drie of meer QR-codes scant en instuurt via de app ‘Open Bedrijvendag Emmen’ maakt kans op een iPad.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!