Gezellige drukte op doldwaze zaterdag in Klazienaveen

Klazienaveen – De doldwaze zaterdag zoals het door de lokale middenstand genoemd wordt, was gezellig druk te noemen. Het prachtige najaarsweer met temperaturen van zo rond de 18 graden hielp natuurlijk ook een handje mee.

De leden van de lokale toneelvereniging Kruudmoes zwierven weer door het centrum, en maakten het dorp weer onveilig… 11 klazienaveen-centrum Kruudmoes slaagt er ieder jaar dan ook weer in om in een leuke opvallende outfit te verschijnen en op te vallen bij zowel het publiek als de lokale ondernemer.
Ook het Abacus Theater was dit jaar weer present. 09 klazienaveen-centrum
Ditmaal echter met twee totaal gewijzigde toestellen waar het publiek vol verwondering en verbazing  naar stond te kijken. 01 klazienaveen-centrum En voor de vrolijke, gezellige deuntjes zorgde het Emmer dweilorkest Dinges. En op de zaterdagmarkt werden er weer vele producten aan de man en vrouw gebracht. Willem-MSL_2156webOh ja, en als u inkopen gedaan hebt, was u dan misschien de gelukkige winnaar waarvoor het aankoopbedrag door de Mystery Shopper werd voldaan?

error: De inhoud van deze website is beschermd !!