Carnavalsvereniging De Veentrappers houdt Fancy Fair in Zwartemeer

Zwartemeer- Na onlangs de Stadssleutel ingeleverd te hebben bij de burgemeester van de gemeente Emmen, Eric van Oosterhout, zo houdt de carnavalsvereniging De Veentrappers in Zwartemeer nu een Fancy Fair.

Fancy Fair

Zaterdag 2 november staat de residentie van de Zwartemeerse carnavalsvereniging De Veentrappers Café De Nachdwacht, op de hoek van de Eemslandweg en Kamerlingswijk, bol van de activiteiten. De grote zaal is op deze zaterdag van 8.30 uur tot 15.00 uur voor iedere belangstellende geopend.Veentrappers_2019_MSL0540
Bewonder de trainingen en resultaten van onze Dansgarde, en kom ook langs en geniet mee. En daarnaast verkrijgbaar: koffie en/of thee met kniepertjes of een drankje met een hapje. Ook is er het bekende enveloppenspel, eendjes vissen, en leuke hebbedingetjes op de vele leuke kramen. En er is, om de vereniging te steunen, een leuke en mooie merchandise van de De Veentrappers. Dit alles met begeleiding van natuurlijk muziek en onder aanwezigheid van De Raad van Elf.

Wat: Fancy Fair
Wanneer: zaterdag 2 november van 8.30 – 15.00 uur
Waar: Grote zaal
Residentie Café De Nachdwacht
Eemslandweg 88
7894 AD  Zwartemeer

error: De inhoud van deze website is beschermd !!