Burgemeester van Oosterhout weer heel even baas in eigen gemeente

Zwartemeer/Emmen – Burgemeester Eric van van Oosterhout is weer heel even de baas in zijn eigen gemeente. De overdracht van de stadssleutel tussen de stadsprins Prins Marco de Eerste en burgemeester van Oosterhout is volbracht.

Prins Marco de Eerste, stadsprins van de Gemeente Emmen, en zijn adjudant Jeffrey van Voetbaltopper tot Doppenplopper van C.V. De Veentrappers uit Zwartemeer, hebben afgelopen vrijdagmiddag 4 oktober de Stadssleutel overgedragen aan burgemeester Eric van Oosterhout. CV-Veentrappers_2019-overhdgn-Stadssleutel-(6)webDe burgemeester wilde natuurlijk zeker zijn dat alles goed in orde zou komen, en nam daarom versterking mee. Zijn assistente, Marit Anholts, was daarom ook bij de plechtigheid aanwezig en hield de overdracht van de stadssleutel nauwlettend in het oog.

Einde regeerperiode Prins Marco de Eerste

De gezellige en ook wat vochtige overdracht vond buiten plaats voor de residentie van C.V. De Veentrappers, café De NachdWacht te Zwartemeer. Hiermee komt er een einde aan de regeerperiode van Prins Marco de Eerste, en heeft de Burgemeester nu, zij het maar tijdelijk tot de volgende stadsprins zich aandient, weer volledige zeggenschap binnen de gemeente.CV-Veentrappers_2019-overhdgn-Stadssleutel-(10)webCV-Veentrappers_2019-overhdgn-Stadssleutel-(10)web

error: De inhoud van deze website is beschermd !!