Sinthuis Klazienaveen dringend op zoek naar Pieten!

Klazienaveen – De tijd gaat snel en het Sinterklaasfeest wordt binnenkort weer gevierd, zo ook in Klazienaveen. Sinthuis-Klazienaveen zoekt voor dit fantastische kinderfeest Pieten voor het komende Sinterklaasfeest.

Oproep: wordt ook een Piet!

Het Sinthuis Klazienaveen is één groot Kinderfeest. En om dat ook dit jaar opnieuw voor de kinderen te kunnen realiseren, zijn wij jouw hulp nodig! Help ons ook mee om het Sinterklaasfeest  in Klazienaveen te laten slagen en wordt ook een Piet!!

Motivatie

Om voor Piet te kunnen gaan spelen moet je aan jezelf wel even een aantal vragen stellen:
– Ben je minimaal 16 jaar?
– Ben je gemotiveerd?
– Kun je goed met kinderen omgaan?

De dagen dat je eventueel beschikbaar moet zijn:
Zaterdag 23 november 13.00 – 17.00 uur
Zondag 24 november 13.00 – 17.00 uur
Zaterdag 30 november 13.00 – 17.00 uur
Zondag 1 december 13.00 – 17.00 uur

Lijkt het je ook leuk om mee te spelen tijdens het Sinterklaasfeest in  Klazienaveen? Grijp je kans en geef je dan nu op met je volledige naam, leeftijd en je e-mailadres. Vermeld gelijk ook even welke van de hierboven vermelde dagen je eventueel beschikbaar bent.

Opgave kan via e-mail: sinthuisklazienaveen@gmail.com

error: De inhoud van deze website is beschermd !!