Herinrichting Marktplein Klazienaveen in eindfase

Klazienaveen –  De herinrichting van het oude Marktplein in Klazienaveen verkeerd in zijn eindfase. Nog even een paar stenen en trottoirbanden geduld hebben.

De werkzaamheden zijn dan nog niet helemaal gereed, maar de voltooiing nadert wel al met rasse schreden. Eind december is de gedachte.Marktplein-herinrichting-2019_P1050338
Nog een stukje straatwerk en een paar trottoirbanden plaatsen, een beetje opruimwerkzaamheden, en een paar lantaarnpalen en bomen langs de zijkanten. Dat spaart op het plein zelf de nodige ruimte. En de Kruiskerk, met zijn toch wel excentrieke kerktoren, ligt zo te zien straks weer keurig in lijn met de van Echtenstraat.Marktplein-herinrichting-2019_P1050335
Het vernieuwde marktplein is naast de 118 parkeerplaatsen -40 meer dan in de oude situatie- ook weer beschikbaar voor evenementen zoals Back to the Music dat op zaterdag 28 maart in het komende jaar weer van van zich zal laten horen. Misschien het oude, vernieuwde marktplein maar omdopen tot een BttM-plein? Of is er al iets anders verzonnen voor dit mooie, nieuwe Marktplein dat ook als parkeerplaats dient?

error: De inhoud van deze website is beschermd !!