Week van de Mantelzorg voor Jonge Mantelzorger

Regio – Als blijk van dank voor hun geweldige inzet is er ook dit jaar weer de Week van de Mantelzorg; Speciaal voor de Jonge Mantelzorger hieronder een overzicht.

Welzijnszorg Sedna, Contactpunten Mantelzorg en VPB hebben gezamenlijk hun schouders onder het activiteitenprogramma gezet. Uit deze samenwerking is een leuk activiteitenprogramma ontstaan, ook voor de Jonge Mantelzorger. Als jij je het afgelopen jaar minimaal 3 maanden, 8 uur per week ingezet hebt als mantelzorger, voldoe je al aan de gestelde eisen.

Aanmelden

Iedere (Jonge) Mantelzorger is welkom op de centrale opening met lunch en de creatieve middag. Je mag als mantelzorger aan 1 activiteit meedoen. U hiervoor aanmelden is zo gepiept, maar wel noodzakelijk, want vol = vol! En vergeet je e-mailadres niet!

Aanmelden kan via deze link: gemeente.emmen.nl/mantelzorg.  Of bel met Thea van Oostrum op werkdagen tot 14.00 uur op (0591) 680800. Doe dit wel voor 28 oktober aanstaande. Deelnemers aan de activiteiten Jonge Mantelzorgers mogen een vriend of vriendin meenemen. Dit moet je wel even bij de aanmelding aangeven.

Een drietal activiteiten:

Woensdag 6 november van 13.30 -15.30 uur

Jonge Mantelzorgers
Chillen oftewel ‘hangen’ of niks ‘doen’ voor Jonge Mantelzorgers, even helemaal niks waarbij alles mag en niets moet. Lekker eten, drinken, plezier maken en ‘chillen’.
Waar: Wijkcentrum Angelslo, Statenweg 109, Emmen.

Donderdag 7 november van 18.00 – 21.30 uur

Jongeren (voortgezet onderwijs): Wie is de Rat?
Doe mee met wie is de Rat? Een spel met spanning, gezelligheid en teambuilding in het centrum van Emmen.
Waar: Verzamelen bij Grandcafé Plein, Dalipassage 36, Emmen. En eerst een lekker hapje eten!

Zaterdag 9 november van 10.45 – 14.00 uur

Kinderfeest voor basisschoolleerlingen bij Parc Sandur, met twee onderdelen;  je mag gaan kiezen uit: Klimwand, Bubble voetbal, Lasergamen of Bowlen. Er is opvang in de sporthal door leden van Contactpunt Jonge Mantelzorgers en medewerkers Parc Sandur.
Waar: Parc Centrum Sandur, Sandurdreef 5, Emmen.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!