Verjaardagscadeau ‘The Partyclub’ dit jaar naar Sigrid’s Garden

Erica/Emmen – Het verjaardagscadeau van ‘The Partyclub’ gaat dit jaar naar Sigrid’s Garden. Het bestuur van Sigrids Garden kon symbolisch een cheque van 2500 Euro in ontvangst nemen.

The Partyclub is een vriendengroep uit Erica met een lichtjes wisselende samenstelling. De kern van de ‘The Partyclub’ wordt op dit moment gevormd door Rene van der Lei, Anjo Kuper, Folkert, Walter Tangenberg, Bouke Jagt, Harma Prevoo, Jan Spiegelaar en Lars Brinks. Al zeventien jaar achtereen organiseert de vriendengroep in het eerste weekend van oktober een wel heel bijzonder verjaardagsfeest.

Thema Ridder & Jonkvrouw

Om het grote aantal gasten die er jaarlijks komen te kunnen ontvangen, krijgen zij de beschikking over een zaal in ‘The Spot’ in Erica. Hier staat een goede bar en licht- muziekinstallatie ter beschikking. En ook hoeven zij niet zelf met hapjes en drankjes in de weer tijdens hun verjaardagsfeestje. Het feestje wordt gehouden voor- en door alle stamgasten, die ieder jaar volgens een vooraf vastgesteld thema verkleed worden verwacht. Dit jaar mocht men zijn of haar best doen om als Ridder & Jonkvrouw te verschijnen. Een kleurrijk gezelschap!

vrije gift

Bij een verjaardagsfeestje horen cadeaus, maar die hoeven de gasten niet mee te brengen. In plaats daarvan mogen zij een vrije gift deponeren in een bus die bij de ingang staat opgesteld. Echter, waar bij een gewoon verjaardagsfeestje de cadeaus voor de gastheer zijn, zoekt de vriendengroep ieder jaar een goed doel voor de inhoud van de bus. Dit jaar is de opbrengst bestemd voor Sigrid’s Garden.

2500 Euro

Halverwege de avond als alle gasten binnen zijn, trekt de vriendengroep zich terug om de bus om te keren en de inhoud te tellen. De gasten hadden het duidelijk goed voor met Sigrid’s Garden want zij hadden het riante bedrag van 2500 Euro in de bus achtergelaten. Een heel mooi gebaar! Het cadeau werd vervolgens overhandigd aan een aantal aanwezige, dankbare bestuursleden van Sigrids Garden.

(Foto: Mariëlle Hensums)