65-Jarig bestaan Olijslager Verf levert Griendtsveenpark verf op

Erica – 65 jaar bestaan, en een cheque met een waarde van 2500 Euro doneren aan de Stichting Emmense Uitdaging. Olijslager Verf viert hun 65 jarig bestaan in 2019 op een bijzonder leuke en maatschappelijke wijze.

65-jarig bestaan

Het bedrijf Olijslager Verf doneerde een cheque met een waarde van € 2.500 aan de Stichting Emmense Uitdaging om daarmee iets moois te doen voor de samenleving. Olijslager Verf wil met deze cheque maatschappelijke organisaties helpen door o.a. verf en hulpmiddelen beschikbaar te stellen die door instellingen en organisaties zelf niet te behappen zijn.

Olijslager geeft daarmee op een prachtige manier invulling aan een deel van haar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap. Drie organisaties, Sigrid’s Garden, Omgangshuis Drenthe en Griendtsveenpark maakten intussen dankbaar gebruik van het aanbod via de Stichting Emmense Uitdaging.

De eerste symbolische overdracht met een waarde van € 2.000 vond donderdag 3 oktober plaats in het Griendtsveenpark te Erica.   Namens Olijslager Verf overhandigde Arjan Botter symbolisch de toegezegde verf en verf-hulpmiddelen aan het bestuur van het Griendtsveenpark. Daarbij werd toegezegd dat het budget wat zal worden opgerekt, omdat het 3 hele mooie projecten betreft.

(Foto: Marielle Hensums)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!