Facebookoproep Procom Klazienaveen Sinterklaas-actie voor kinderen minimagezinnen

Klazienaveen – Lieve Facebookvolgers, wij hopen dat jullie even de tijd nemen om dit te lezen. Dit keer niets over computers in deze post. Dit is het Facebookbericht van Caroline Knol en Jeroen van Procom Klazienaveen aan hun volgers.

Heel belangrijk bericht!

Maar dit is wel een heel belangrijk bericht! Een bericht dat u ook volop mag gaan delen!! GRAAG ZELFS!! De Feestdagen komen er weer aan. Voor je ’t weet is ’t alweer zo ver. Eerst zal Sinterklaas ons land bezoeken.

Afgelopen mei, zijn wij, zoals vele van jullie inmiddels weten, de trotse ouders van Thijs geworden. Hij zal dit jaar zijn eerste Sinterklaas vieren, met cadeautjes en gezelligheid.

Dit zet ons aan het denken:

Voor kinderen in minimagezinnen in Klazienaveen en omstreken willen wij ook een fijne Sinterklaasavond met mooie cadeautjes regelen. Vandaar dat wij dit jaar naast onze like en win Sint-actie voor de kindjes, ook een EXTRA SINTERKLAASACTIE willen organiseren.

WAT IS DE BEDOELING:

Wij willen voor zo veel mogelijk minima gezinnen in Klazienaveen en omstreken een zak vol Sint-cadeau’s regelen, afgestemd op de kinderen binnen dit gezin.

HOE WILLEN WE DIT GAAN DOEN:

De eerste 5 kratten met cadeau’s sponsort PROCOM!
Daarnaast willen we aan U vragen om kindercadeautjes die al een poosje bij u in de kast liggen, maar waar niets mee gedaan wordt, bij ons te brengen.
Alles is welkom, voor alle leeftijden. Enige voorwaarde is wel dat het nieuw is. En met alles, bedoel ik ook alles, baby speelgoed, peuterspeelgoed, spullen om te knutselen, auto’s, blokken, spellen, poppen, (prenten)boeken, noem maar op!

GELD SPONSOREN KAN NIET!

Wel mag u bijvoorbeeld, wanneer u nog een cadeaukaart van de speelgoedwinkel heeft, of van bijvoorbeeld bol.com bij ons inleveren. Wij kopen daar aan het eind van de actie dan de aanvullende cadeautjes van voor de leeftijdsgroep waarvoor we iets tekort komen.

Vanaf maandag 7 oktober

Vanaf aanstaande maandag 7 oktober is het mogelijk om spulletjes bij Procom te brengen. Achter de winkel hebben wij gelukkig een grote opslagruimte beschikbaar om alles tot die tijd te bewaren en waar we tegen die tijd de pakketten gaan samenstellen en inpakken.

LATEN WE SAMEN EEN GROOT SUCCES VAN DEZE ACTIE GAAN MAKEN!!!

BEN JE MINIMA en wil je graag in aanmerking komen om een cadeaupakket voor jouw gezin te ontvangen?

Stuur dan een mailtje naar caroline@procomklazienaveen.nl

Je krijgt dan van ons een aanmeldformulier op de mail terug, waarin je o.a. de informatie kwijt kunt over het aantal kinderen, leeftijd en interesses, zodat het pakket zoveel mogelijk zal aansluiten bij de kinderen. AANMELDEN kan t/m zondag 10 november!

Op dinsdag 12 november krijgen alle gezinnen waarvoor wij een cadeaupakket gaan verzorgen bericht hierover! We hopen hééél veel gezinnen blij te kunnen gaan maken! Wil je meer informatie over deze actie of heb je vragen? Stuur dan ook een mailtje naar bovenstaand email adres! of klik op de link hiernaast om uw email-programma te starten.


Langestraat 142
7891 GJ  Klazienaveen
Tel.: (0591) 745 205

E-mail: info@procomklazienaveen.nl
Website: https://procomklazienaveen.nl/
Instagram: https://www.instagram.com/procomklazienaveen/
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/jeroen-stol-781071142/
Facebook: https://www.facebook.com/procomklazienaveen/

Openingstijden:
Maandag       09:30-18:00
Dinsdag         09:30-18:00
Woensdag   09:30-18:00
Donderdag  09:30-21:00
Vrijdag           09:30-18:00
Zaterdag      09:30-17:00

error: De inhoud van deze website is beschermd !!