KiKa Wintertrail Bargerveen voor iedereen geschikt

Regio – Op 22 december vindt in het Bargerveen de eerste KiKa Wintertrail Bargerveen plaats. De opbrengsten naar het goede doel, de stichting Kika.

Het is de eerste KiKa Wintertrail en ook nog eens in het Bargerveen. Het extra leuke hieraan is, dat de loop voor iedereen geschikt is, zowel in recreatief als in wedstrijdverband!

Opbrengst naar KiKa

Ambassadrice Lisanne Langerijs van Stichting KiKa is het gelukt om deze Wintertrail in het Bargerveen te mogen organiseren. De start van de KiKa Wintertrail vindt op zondag 22 december plaats bij restaurant ‘Bij Wollegras’ bij de Schaapskooi aan de Ambachtsweg  5 in Weiteveen.

Er zijn er een tweetal afstanden, te weten de bekende 4 mijl en de 10 km. De start van de 4 mijl is om 13.00 uur en de 10 km start om 14.00 uur. Inschrijfkosten voor de 4 mijl en 10 km zijn € 12,50. Junioren betalen voor de 4 mijl € 7,50. De opbrengsten van de KiKa Wintertrail Bargerveen gaan naar de Stichting KiKa.

Inschrijven

Het inschrijven voor deze Wintertrail kan op de website https://inschrijven.nl/. Vul bij zoeken bijvoorbeeld Weiteveen of Bargerveen in en u vindt de ‘Bargerveen KiKa Wintertrailrun’.