Gezocht standhouders voor nieuw op te zetten kerstmarkt!

Klazienaveen – Hebt u interesse om op een nog nieuw op te zetten kerstmarkt uw spulletjes te verkopen? Dat treft!

Want Buurtvereniging Het Kruidenveld in Klazienaveen zou in hun buurtgebouw een leuke en knusse kerstmarkt willen opzetten. Hiervoor zijn wij natuurlijk wel standhouders nodig! Dus wilt bijvoorbeeld uw kerststukjes, kerstbomen, en nog veel meer, bijvoorbeeld uw lekkere eigen gebakken lekkernijen willen verkopen of zelfs ter plaatsen willen bakken? En wilt u ons helpen door ook op de nieuw op te zetten ‘Kruidenveld kerstmarkt’ te willen staan? Of kent u iemand die zoiets leuk vindt?

Laat het ons dan weten! Als er voldoende belangstelling voor een kerstmarkt is, kan het doorgaan en ontstaat er wellicht een nieuwe leuke happening zo lekker kort voor de feestdagen. Het is de bedoeling om de ‘Kruidenveld kerstmarkt’ op vrijdag 6 en zaterdag 7 december te organiseren.

Voor meer informatie kunt u bellen met:

Gea Stuiver (0591) 318502
Ria Oostingh tel. 06 – 295 68 380

Delen van dit artikel wordt bijzonder gewaardeerd!