Doek valt voor Thee- en koffieschenkerij De Groene Trambrug

Klazienaveen – Thee- en koffieschenkerij De Groene Trambrug is nog slechts een korte tijd beperkt geopend. Daarna gaan de deuren van het leuke en inmiddels zeer bekende thee- en koffieschenkerij in Klazienaveen definitief op slot.

Nog tot en met het weekend van 19 en 20 oktober aanstaande is het leuke en gezellige bedrijfje van Gerda de Vries in Klazienaveen alleen nog in de weekends geopend. Na deze datum sluit Gerda definitief de deuren van haar troetelkindje. Er is nog slechts één datum dat ze nog even geopend worden: Op 10 november a.s. wordt de Oosterbosrun gehouden. En dat moet gewoon doorgaan, vindt Gerda.

Geëmotioneerd

Enigszins geëmotioneerd verteld Gerda haar verhaal. Eerst alleen maar aan de vaste klanten zoals ze zelf benadrukt, maar in een dorp gaat zoiets nu eenmaal snel de ronde doen. De pers in de regio dook er bovenop en zodoende brengt Gerda haar verhaal de afgelopen weken dan ook maar naar buiten via de lokale kranten.

Slechts 6 jaar bestaat het gezellige en zeer goed bekendstaande thee- en koffieschenkerij langs de Mr. Ovingstraat in Klazienaveen pas. En nu sluiten de deuren alweer, en de reden? Na een aantal operaties aan haar enkel, kwamen er bijzonder moeilijke herstelperiodes, zoals ook de afgelopen winterperiode. Het viel haar erg zwaar en liet zich niet kennen, maar toch… Gerda gaat hierna echter niet bij de pakken neerzitten. Intussen heeft ze een baan voor 20 uur binnen Stichting De Trans geaccepteerd.

Dankbaar

Gerda benadrukt dat zij het de afgelopen periodes niet had kunnen volhouden zonder de steun van haar gezin, familie, buren en het team met geweldige medewerkers. Zij is iedereen dan ook heel dankbaar voor alle steun en hulp in welke vorm dan ook, dat ze mocht ontvangen tijdens de afgelopen periodes.

(Foto: De laatste druk bezochte activiteit bij Thee- en koffieschenkerij De Groene Trambrug met Mannenkoor De Roeglanders)