Reünie in de maak voor 6e klas 1971 St. Henricusschool Klazienaveen

Klazienaveen – Er is na de eerste reünie dat gehouden is in 1997, een tweede reünie in de maak voor de 6e klas uit 1971 van de St. Henricus basisschool in Klazienaveen.

Het is alweer 48 jaar geleden dat bovenstaande foto gemaakt is, en het is intussen ook alweer 22 jaar geleden sinds de eerste reünie heeft plaatsgevonden. Het gaat hier om de klas van Frater Louis Kloppenburg uit 1971.

Er is intussen een kleine werkgroep ontstaan, bestaand uit: Josh Hassing, Ria Benes-Hendrikson, Ria Ties-Schnoink, Marijke Lambers-Voss en Hans Waidijk.

De eerste bijeenkomst heeft ook al plaatsgevonden. Hierin zijn al een aantal agendapunten vastgelegd, zoals de datum waarop de reünie zal moeten gaan plaatsvinden: Zaterdag 25 april 2020.

Bij voldoende belangstelling

De werkgroep wil eerst eens inventariseren hoeveel belangstelling er voor de tweede reünie is. Bij aanmelding van minimaal 20 oud-leerlingen die belangstelling tonen, kunnen de geplande activiteiten doorgaan. De uiterste datum om je voor-aan te melden is 1 november 2019. Als je jezelf of iemand anders herkend, en jij/jullie wil(t)len je voor-aanmelden voor de reünie in 2020, dan kun je je via e-mail bij Josh Hassing melden: gnissahjosh@gmail.com.

Hieronder de namen van de bewuste klas uit 1971:

Jos Knegt
Herman Siekman
Jopie de Vries
Jo Eikens
Bennie Funke
Harry Schulte
Jan Wesseling
Adolf Maatje
Herman Heidotting
Gerard Moorman
Josh Hassing
Marijke Heinen
Hans Hekhuis
Mirjam Ophof
Marijke Voss,
Thea Valke
Ria Schnoink
Ria Hendrikson
Anja van Os
Alie Broekman
Anita Speller
Alie Heller
Luus Heppe
Liesbeth Mulder
Marietje Peters
Arina Moorman
Leida Lippold
Sienie Moorman
Frans Rocks
Wim Rocks
Jos van Ommen
Jannus van Ommen
Frater Louis Kloppenburg
Johnny Schiphouwer
Hans Waidijk
Gertjan Brouwer
Henk Lambers
Wim Zwiers
Jose van Ommen
Rudie Sulman