Suzanne en Linda Kannegieter treden op in Museumcafé Collectie Brands

Nieuw-Dordrecht – Het is weer tijd voor muziek in het museumcafé van Collectie Brands. Suzanne en Linda Kannegieter, winnaressen Drèents Liedtiesfestival 2015, verzorgen er een muzikaal optreden.

Optreden Museumcafé

Zondagmiddag 29 september komen Suzanne en Linda Kannegieter vanaf 14.00 u tot 16.00 uur een optreden verzorgen in het Museumcafé van Museum Collectie Brands.

Muziek als hobby

In 2015 wonnen de zussen uit Emmen het Drèents Liedtiesfestival met het lied ‘Ik geleuf niet meer in liefde’. Sinds die tijd verzorgen zij al vele optredens, o.a. met Syb van der Ploeg, het Noordpool Orkest en het Noord Nederlands Jeugd Orkest.

Afgelopen zomer waren ze te bewonderen tijdens het Full Colour festival in het centrum van Emmen. Daarnaast verzorgen de zussen ook regelmatig huiskamerconcerten. En dan te bedenken dat ze het maken van muziek vooral als een hobby zien.
Suzanne en Linda hebben een grote voorliefde voor country, vooral vanwege de eenvoud van de muziek. “Drie akkoorden en de waarheid,” zoals de zussen dat zelf zeggen [1]. Hun eigen Engelstalige singels zijn dan ook voorzien van de nodige dosis country.

Optreden bijwonen?

Wilt u het optreden ook bijwonen? Dan zouden wij u vriendelijk willen verzoeken om u tijdig bij ons op te geven. Bij voorkeur door te mailen naar: activiteitmcb@gmail.com. Uw aanmelding is voltooid wanneer u van ons een bevestigingsmail hebt ontvangen.

Beschikt u niet over internet, dan kunt u tijdens openingstijden bellen naar 0591-393400. De entreeprijs bedraagt €10,- per persoon (excl. consumpties). U kunt op de dag zelf bij de receptie betalen (pin of contant).

Museum Collectie Brands

Herenstreek 11
7885 AT Nieuw-Dordrecht
T: 0591-393400
E: activiteitmcb@gmail.com
W: www.collectie-brands.nl

error: De inhoud van deze website is beschermd !!