Heren 2 Bedrocks moeten genoegen nemen met verlies in Enschede

Emmen – Afgelopen zondag was het een warme dag. Het 2e herenteam van de Bedrocks ondernam toch de reis richting universiteit Twente in Enschede voor hun wedstrijd tegen de High Tech Hitters.

Heren 2

High Tech Hitters dat als nummer drie op de ranglijst staat, had veertien dagen geleden nog gewonnen van koploper Blue Devils. Een lastige tegenstander met veel slagkracht voor Bedrocks heren 2.

De Bedrocks begonnen prima aan de wedstrijd. 1 Davey Paulussen DSC04043Startend werper Davey Paulussen, met catcher Colin Ramakers achter de thuisplaat, hield de thuisclub goed in toom. Hierbij geholpen door een geconcentreerd veld achter zich. In tegenstelling tot vorige week liep het aan slag een stuk minder bij de Emmenaren. Er werd wel geslagen maar te vaak recht op de poppetjes waardoor de High Tech Hitters de bal eenvoudig konden verwerken.2 Benjamin Houthuyzen DSC04005
Zoals gezegd, verdedigend stond het uitstekend bij de Bedrocks getuige o.a. een dubbelspel en drie vangballen door gelegenheids-outfielder Benjamin Houthuyzen. 3 Harry Boonstra DSC03932Derde honkman Harry Boonstra was eveneens op dreef door met een aantal strakke aangooien de lopers richting het eerste honk uit te gooien.4 Spelmoment DSC03984
De Hitters deden hun naam echter wederom eer aan en begonnen in de loop van de wedstrijd steeds beter te slaan en liepen uit naar een 9-1 eindstand.

Programma Meerdijk

Zaterdag 28 september
11:00 uur: Pupillen – Caribe Groningen
14:00 uur Aspiranten – Pioneers Assen

Zondag 29 september
11:00 uur Heren 2 – Animals Deventer
14:30 uur Heren 1 – Hickory Winterswijk

(Foto’s: Bert Springer)