Titels landelijke verkiezing afslanker en gewichtsbehouder 2019 naar Klazienaveen

Klazienaveen – Twee toppers uit de praktijk Cambridge Weight Plan Klazienaveen nemen de titels van de landelijke verkiezing afslanker en gewichtsbehouder van het jaar 2019 mee naar huis.

Christi Kuiper van Cambridge Weight Plan Gewichtsconsulent Coevorden & Klazienaveen is terecht erg trots op haar twee winnende kandidates. Patricia Kellij en Mariëlle de Haan werden uit 12 medekandidaten winnaar. Op de foto van links naar rechts: Christi Kuiper, Patricia Kellij, Mariëlle de Haan.

Afslanker van het Jaar 2019

Mariëlle de Haan, die onder begeleiding van Cambridge consulent Christi Kuiper in haar praktijk in Klazienaveen 33 kilo is afgevallen, is de winnaar van de felbegeerde titel Afslanker van het Jaar 2019, categorie Vrouw.   Mariëlle: “Cambridge heeft mijn leven mentaal en lichamelijk op de beste manier ooit veranderd, ik ben weer een goed voorbeeld voor mijn kinderen en een energieke moeder en partner”

Gewichtsbehouder van het Jaar 2019

Patricia Kellij, die in 2015 onder begeleiding van Christi Kuiper in haar praktijk in Coevorden 52 kg is afgevallen en al ruim 3 jaar haar gewicht heeft kunnen behouden, is de winnaar van de felbegeerde titel Gewichtsbehouder van het Jaar 2019. Patricia: “Ik durf mezelf weer te laten zien, daar waar ik me eerder het liefst onzichtbaar maakte en verstopte in een hoekje voel ik nu dat ik er echt mag zijn”.

Dit werd 6 september jl. bekend gemaakt tijdens de finaleavond in Hilton Royal Parc te Soestduinen. Cambridge Weight Plan Benelux organiseert jaarlijks de unieke verkiezing Afslanker en Gewichtsbehouder van het Jaar onder haar cliënten.

Categorieën

Cambridge Weight Plan consulenten konden hun cliënten opgegeven om kans te maken op de felbegeerde titel in één van de drie categorieën. Deze bestaan uit: Afslanker Vrouw, Afslanker Man en Gewichtsbehouder van het Jaar. In de voorselectie is er voor de categorie Afslanker Vrouw een top 6 van finalisten gekozen en voor de categorieën Afslanker Man en Gewichtsbehouder van het Jaar een top 3.

Stemmen en finaleavond

Het stemmen op de finalisten vond op twee manieren plaats: via de online verkiezing op www.afslankervanhetjaar.nl en tijdens de besloten finaleavond op 6 september jl. in Hilton Royal Parc te Soestduinen. De winnaars werden tijdens de finaleavond bekend gemaakt. De online stemmers maakten kans op twee tickets voor de finaleavond, inclusief een geheel verzorgd diner. Hier waren ook alle consulenten aanwezig die een cliënt opgegeven hadden, alle finalisten met hun consulenten, de introducees van de finalisten en medewerkers van Cambridge Weight Plan die bij het event betrokken zijn.

Impact op het leven

Bij de verkiezing en jurering werd niet alleen gekeken naar het uiteindelijke afslank resultaat, maar ook naar de impact die het afslanken op iemands leven heeft gehad. Daarnaast is het een belangrijk criterium om na het afslanken niet weer terug te vallen in oude gewoontes, het bekende jojo-effect. Maar om juist door het aannemen van een nieuwe en gezonde leefstijl op gewicht te blijven. Hier worden de Cambridge cliënten ook in begeleid door hun consulenten.

Hard gewerkt

Christi Kuiper is trots op haar winnaars. “Mariëlle de Haan heeft de afgelopen periode hard gewerkt in haar strijd tegen de overtollige kilo’s. Ik ben dan ook super trots op mijn Afslanker van het Jaar 2019!” “ Patricia Kellij heeft destijds ook hard gewerkt in haar strijd tegen de overtollige kilo’s. Om vervolgens van eetpatroon en levensstijl te veranderen is misschien nog wel moeilijker dan het afslanken op zich. Maar ze doet het heel goed en ik ben dan ook super trots op mijn Gewichtsbehouder van het Jaar 2019!”

Engeland reis, makeover en internationale verkiezing

De finalisten en hun consulenten hebben eind augustus een reis naar Engeland aangeboden gekregen. Ze hebben daar o.a. een bezoek gebracht aan de fabriek van Cambridge Weight Plan en het universiteitsterrein Downing College van de universiteit van Cambridge, waar de oorsprong ligt van het Cambridge dieet. In oktober krijgen de winnaars ook een makeover en een fotoshoot cadeau.

Over Cambridge Weight Plan Benelux

Afvallen doen we samen. Onder begeleiding behaal je de beste afslankresultaten en blijf je beter op gewicht. Cambridge Weight Plan is met ruim 400 professionele en toegewijde consulenten hét 1 op 1 dieet van Nederland. Elk jaar bereiken tienduizenden vrouwen en mannen hun streefgewicht dankzij ons dieet en de ondersteuning van onze consulenten. Wereldwijd wordt Cambridge Weight Plan gevoerd in meer dan 35 landen. Vanaf januari 2010 zal onze naam veranderen naar The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan.