Uniek in Noord-Nederland: Golfpark Sportlandgoed Zwartemeer heeft verlichte holes!

Zwartemeer – Uniek in Noord-Nederland: De golfbaan met verlichte holes op het Sportlandgoed Zwartemeer. Sinds kort heeft het bekende golfpark op het Sportlandgoed de beschikking over 9 verlichte holes.

Ook in het najaar en winter golf spelen

Voor zakenmensen is dit een geweldige aanvulling op hun golfmogelijkheden. De meesten onder hen hebben veelal pas laat in de middag tijd om te dineren, zij het met hun gezin of familie of een zakenrelatie. In de voorjaars- en zomerperiode vormt dit geen belemmering. Golfpark Sportlandgoed-2019- (13)Maar in het najaar en de winterperiode is vroeg donker, en om dan nog naar de golfbaan te gaan….. Dat heeft nu een andere dimensie. Maar ook voor golfers die gewoon de sfeer en ambiance van een vrolijk belichte golfbaan willen beleven is het zeer zeker aan te bevelen.Golfpark Sportlandgoed-2019- (16)Golfpark Sportlandgoed-2019- (6)

9 verlichte holes

Het golfpark op het Sportlandgoed Zwartemeer telt 18 holes! Golfpark Sportlandgoed-2019- (11)Golfpark Sportlandgoed-2019- (9)Nu zijn er sinds kort maar liefst 9 van de 18 bestaande holes prachtig verlicht, en is het in het naseizoen mogelijk om gezellig een balletje golf te slaan! In het duister natuurlijk. Golfpark Sportlandgoed-2019- (25)Ook het gebruik van de oplichtende golfballen maken het niet alleen eenvoudig om de baan van de geslagen bal te volgen, maar ook om ze terug te vinden.Golfpark Sportlandgoed-2019- (21)
Golfpark Sportlandgoed-2019- (8)De bal ligt op zodra het geraakt wordt door een club en blijft een aantal minuten achtereen branden. “Ongeveer 2000 slagen gaat zo’n gekleurd oplichtende bal mee, dan is het op en moet het vervangen worden”, zegt Albertus Germs van het Sportlandgoed Zwartemeer.

Lunch, Borrel, Bites, Diner of Dessert

Het Sportlandgoed Zwartemeer kent naast het golfpark een uitstekende keuken met een uitgebreide menukaart!

Sportlandgoed Zwartemeer
Verlengde van Echtenskanaal N.Z. 2
7894 EA  Zwartemeer
Tel: 0591-314654

Website: https://www.sportlandgoed.nl/
E-mail: info@sportlandgoed.nl

Golfpark Sportlandgoed-2019- (18)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!