‘Barger-Oosterveld op Wiel’n’ vervangt Emmen on Wheels

Barger-Oosterveld – Barger-Oosterveld op Wiel’n, een nieuw evenement dat georganiseerd wordt door Oldtimer Club Barger Oosterveld (OCBO).

De Oldtimer Club Barger Oosterveld organiseert hun eigen evenement met het showen van oldtimers en veel meer als ‘Barger-Oosterveld op Wiel’n’. De eerste editie van ‘Barger-Oosterveld op Wiel’n’ vind op zondag 8 september plaats vanaf 11.00 tot 17.00 uur.

gratis toegang

Het is geen specifieke oldtimershow, maar gaat het om alles wat op ook maar wielen rolt, zoals bijvoorbeeld auto’s, motoren, bromfietsen, tractoren, landbouwmachine en zelfs een autoped. Het is een evenement zonder enige winstbejag, waardoor belangstellenden gratis toegang hebben en ook gratis parkeren kunnen. De locatie van het evenement is in het gebied van Barger Oosterveld voor het FC Emmen stadion “De Oude Meerdijk”.

Open deelname

De deelname aan deze oldtimershow staat open voor iedereen die normaliter ook aan Emmen on Wheels meedeed, zo vermeld de Oldtimerclub Barger-Oosterveld (OCBO) op hun Facebookpagina. De oldtimerclub start met hun eigen evenement naar aanleiding van het beëindigen van Emmen On Wheels waarvoor in het centrum van Emmen geen plek meer was.

Wat: Barger-Oosterveld op Wiel’n
Wanneer: zondag 8 september 11.00 –  17.00 uur
Waar: Het gebied van Barger Oosterveld voor het FC Emmen stadion “De Oude Meerdijk”.

(Foto: Henk Lambers |  archief klazienaveenlokaal.nl)