Theater voor moeders met een uitkering

Regio – In juni dit jaar organiseerde Loods13 de eerste koffie-ochtend voor moeders met een uitkering. De tweede bijeenkomst is as. dinsdag 2 september.

Het gaat hierbij om moeders die mee willen doen aan de ‘Moederliefde’, een theaterwerkplaats waarbij moeders drie maanden lang (2 dagen in de week) gaan werken aan een theatervoorstelling.

vrijblijvend

Maandag 2 september is de tweede bijeenkomst. Iedereen die belangstelling heeft om mee te doen aan dit project is van harte welkom. Kom eens langs om kennis maken, laat je informeren en drink samen met ons een kop koffie.

Vanuit een leegstaand gebouw in Emmen start Loods13 in oktober het project ‘Moederliefde’. Het is een theaterwerkplaats voor moeders die van een uitkering leven. Loods13 is op zoek naar vrouwen die zich drie maanden in dit project willen onderdompelen. Voor kinderopvang wordt gezorgd.

Dit gebouw wordt een plek waar zij na drie maanden hun publiek gaan ontvangen en waar ze hun verhaal gaan vertellen in de vorm van een theatervoorstelling. Het verhaal en de voorstelling worden door de vrouwen vormgegeven onder leiding van professionals. Achteraf wordt er samen gegeten.

Wie zoekt Loods13?

Loods13 zoekt voor dit project moeders met een uitkering uit de gemeenten Emmen, Borger-Odoorn en Coevorden.

Belangstelling?

Kom dan een kopje koffie drinken maandag 2 september om 11:00 uur in het theater van Loods13 aan de Minister Kanstraat 16 (Rensenpark) in Emmen. Ook hier zorgt Loods13 voor kinderopvang.

Deze bijeenkomst is geheel vrijblijvend en puur bedoeld om even kennis te maken. Een mailtje sturen voor meer informatie kan natuurlijk ook: info@loods13.nl.