Gezelligheid troef bij ‘Folk op Erica’

Erica – Gezelligheid was afgelopen weekend troef bij Folk op Erica. Enkele honderden gelijkgezinden kwamen op het bijzondere festival af.

Over belangstelling hoefde de organisatie van Folk op Erica, Stichting Mammoet, niet te klagen. Ook de locatie van Scouting St. Pancratius/Maria Immaculata Erica geeft een extra dimensie aan het muziekevenement Folk op Erica. Folk Op Erica 2019 (16) Misschien mede dankzij het warme weer was het genieten van de goede muziek en de bijna feestelijke stemming onder het publiek. Folk Op Erica 2019 (3)En onder het genot van heerlijk gekoelde drankjes, en een heerlijk broodje hamburger met uitjes en/of een vleesspies was het prima toeven. Folk Op Erica 2019 (19)Maar ook voor degenen die geen vlees lusten of wilden, was er bijvoorbeeld een vegaburger. Met elkaar gingen ze als warme broodjes van de bakplaat af.Folk Op Erica 2019 (14) Folk Op Erica 2019 (7) Kinderen genoten van het kampvuur, spekjes aan een stok grillend, zodat het zoete spul nog zoeter werd… En de muziek… als het hoofdpodium even stil werd voor het opbouwen van een ander optreden (12 AM), werd de Kalverweide als tweede podium geactiveerd…. Folk Op Erica 2019 (34)