Bedrocks hervatten honkbalcompetitie 2019

Emmen/Regio – De Bedrocks hervatten de honkbalcompetitie na een lange zomerstop. Drie Bedrocks teams zijn het afgelopen weekend aan het tweede deel van de honkbalcompetitie van 2019 begonnen.

Pupillen

Zaterdagmorgen maakten de Emmer pupillen in thuiswedstrijd korte metten met Drachten Diamonds door met 10-2 te winnen.1 Pupillen DSC00081

Aspiranten

In de middag troffen de Aspiranten Blue Devils op de Meerdijk. Onder een brandende zon ontspon zich een gelijk opgaande strijd waarbij de Bedrockers in de laatste voorlaatste inning op een 2-1 voorspong stonden. 3 Aspiranten Alex Uiterwijk Winkel DSC00659Beide runs werden gemaakt door Alex Uiterwijk Winkel die in zijn eerste slagbeurt met een daverende klap de bal over de hekken sloeg en zo een solo rondje over de honken kon maken. 4 Aspiranten DSC006745 Aspiranten DSC00681In de laatste inning kreeg Uiterwijk Winkel als pitcher echter een run tegen, 2-2. 6 Aspiranten - Sterke Werper Blue Devils `DSC00578In de gelijkmakende slagbeurt voor Bedrocks werden drie opvolgende slagmannen echter verschalkt door de sterk werpende Meppeler pitcher zodat beide teams zich met een puntendeling tevreden moesten stellen.

Heren

Zondag kregen heren van Bedrocks 2, Caps uit Hoogeveen op bezoek. In de eerste inning lieten de Emmer mannen zich verrassen door de aan slag sterk acterende Hoogeveners waardoor met een 0-5 achterstand werd begonnen. De Emmenaren vochten zich wel terug in de wedstrijd, maar moesten toch een 6-7 verlies aanvaarden.7 Heren 2 DSC007988 Heren 2 DSC00817

Programma Meerdijk

Vrijdagavond 30 augustus 19.30 uur Recreanten – Pioneers Assen

(Foto’s: Bert Springer)