Herinrichting Marktplein duurt tot eind dit jaar

Klazienaveen – Vanaf dinsdag 20 augustus werkt Fuhler Wegenbouw weer verder aan de de herinrichting van het oude Marktplein in Klazienaveen.

Het ‘nieuwe’ Marktplein krijgt naast meer parkeerplaatsen ook meer centrale ruimte voor evenementen. Ook de kort geleden opgeleverde woningen gelegen aan het nieuwe marktplein, krijgen aan de voorzijde een nieuwe weg genaamd ‘De Snikke’.

Fases

De uit te voeren werkzaamheden dat door Fuhler Wegenbouw in fases te gedaan wordt, wordt geprobeerd zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Als alle werkzaamheden voorspoedig verlopen, wordt het project Marktplein eind 2019 opgeleverd.

afgesloten in beide richtingen

Volgens wegbeheerder Gemeente Emmen, zal de herinrichting en het onderhoud aan de straten van 20 augustus tot zeker 1 november dit jaar gaan duren. De Van Echtenstraat is hiervoor deels afgesloten in beide richtingen.20aug-1-nov2019

error: De inhoud van deze website is beschermd !!