Kika Spinningsmarathon bij Sportstudio Briggs

Klazienaveen – Vier uur lang achtereen veel sportiviteit en gezelligheid met de Kika Spinningsmarathon bij Sportstudio Briggs in Klazienaveen.

Zorg dat je er ook bij bent: zondag 29 september: veel sportiviteit en gezelligheid tijdens de Kika Spinningsmarathon. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt in samenwerking met Sportstudio Briggs en uiteraard met medewerking van Rene Schimmel, Mark Kuipers en Lisanne en Hans Langerijs.

4 uur achtereen: Spinningsmarathon!

De aftrap van het 1e uur spinning van 11.00 tot 12.00 uur wordt verricht door Hans Langerijs. het 2e uur van 12.00 tot 13.00 uur neemt Mark Kuipers voor zijn rekening, het 3e uur van 13.00 tot 14.00 uur door Rene Schimmel en het laatste uur van deze Kika Spinningsmarathon van 14.00 tot 15.00 uur door Lisanne Langerijs.

Kent u ook iemand die wel wat extra beweging kan gebruiken? Tag hem of haar dan via onze Facebookpagina. Kunt u of wilt uzelf niet meedoen aan deze Kika Spinningsmarathon? Kom dan toch gewoon langs en moedig de deelnemers aan! Dat kan iedereen en dit kan natuurlijk onder het genot van een hapje en een ‘sportdrankje’! Iedereen is van harte welkom! Tot zondag 29 september bij Sportstudio Briggs in Klazienaveen.

Aanmelden en deelnamekosten

Aanmelden voor deze Kika Spinningsmarathon kan via
E-mail: lisannevels@hotmail.com of
Telefoon: 06 – 244 13 322

De deelnamekosten voor 1 spinningsuur bedragen €12,50 en voor 2 uur aaneengesloten zijn de deelnamekosten €20,00.

Kika

Kinderen kankervrij! dat is de doelstelling van Kika! Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Ons doel is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Steun KiKa nú en help mee in de strijd tegen kinderkanker!

Jouw donatie wordt gebruikt voor:
• Wetenschappelijk onderzoek naar genezing van kinderkanker
• Verbetering van de kwaliteit van behandelingen
• Vermindering van bijwerkingen na behandelingen
• Ondersteuning van het Prinses Máxima Centrum
• Voorlichting over kinderkanker

Sportstudio Briggs
Industriestraat 2e
7891 GV  Klazienaveen
Tel: 0591 – 31 76 04

error: De inhoud van deze website is beschermd !!