Brommerclub ‘De Reutel’ bezoekt Veenpark

Barger-Compascuum – Brommerclub ‘De Reutel’ bezoekt op zondag 4 augustus het Veenpark in Barger-Compascuum. De Veenparkpastoor maakt er ongetwijfeld weer een gedenkwaardige inzegening van.

Tweede brommervereniging

Maar niet alleen de bekende brommerclub ‘De Reutel’ komt naar het Veenpark, ook een tweede brommervereniging uit het midden van het land maakt zich op om aanstaande zondag het Veenpark met een bezoek te vereren.

inzegening door Veenpark pastoor

Het gaat hierbij om een behoorlijk grote groep brommerliefhebbers met hun  oude brommer. Het gaat om een aantal van circa 50 Berini’s, NSU’s en andere echte oude brommers, zoals bijvoorbeeld Zundapp’s en Kreidler’s.Brommers-Veenpark-2018 Net als bij de vorige editie tijdens het bezoek van de ‘De Reutel’, alleen nu met nog meer brommerliefhebbers, zal er weer een kleine inzegening door de pastoor van het Veenpark verricht gaan worden.

De brommerclubs worden in de middag zo tegen 14.30 uur verwacht. Na de inzegening door de Veenparkpastoor zal de groep nog wel even in het park op het mooie terras verblijven, zodat de brommers nog een tijdlang bewonderd kunnen worden.

Wat: brommerclubs bezoeken Veenpark
Wanneer: zondag 4 augustus ca. 14.30 uur
Waar: Veenpark, Berkenrode 4,  Barger-Compascuum

(Foto’s: Jan Exel)