Zaterdag 17 augustus American Day bij MC Outsiders

Klazienaveen-Noord – Op zaterdag 17 augustus is ook dit jaar weer de American Day bij MC Outsiders in Klazienaveen -Noord.

De bekende motorclub MC Outsiders in Klazienaveen-Noord  zet op zaterdag 17 augustus hun deuren wagenwijd open met de inmiddels bekende American Day.

Hebt u altijd al een blik achter de schermen willen nemen bij een motorclub? MC Outsiders in Klazienaveen-Noord presenteren op zaterdag 17 augustus een keur aan Amerikaanse auto’s en motoren met deelnemers uit heel Nederland. Maar ook zullen er ongetwijfeld weer deelnemers afkomstig uit omringende landen, zoals Duitsland en België aanwezig zijn. Uit alle tentoongestelde auto’s en motoren wordt in de loop van de dag de mooiste motor en American Car gekozen.

Ook de kinderen en de inwendige mens worden niet vergeten: Kids Fun!, ‘Hot Food, Cold Drinks, American Cars and Lots of Bikes.  En natuurlijk is er weer Life Music te beleven. Dit alles is in en rondom het clubhuis aan het Scholtenskanaal oz. 7 in Klazienaveen-Noord.

Iedereen is welkom! Ruime parkeervoorziening is voorhanden en de route naar het clubhuis wordt aangegeven met borden.

Wat: American Day
Wanneer: zaterdag 17 augustus, aanvang ca. 14.00 uur
Waar:
MC Outsiders
Scholtenskanaal oz. 7
7889 VA Klazienaveen-Noord
Website: www.outsiders-mc.nl
E-mail: outsiders-mc@ziggo.nl