EOP Klazienaveen knapt Molenvijver bankjes nu alweer op

Klazienaveen – De  Molenbuurtvijver in Klazienaveen is nog maar kort geleden helemaal opgeknapt en voorzien van nieuwe bankjes. Het was helaas slechts van korte duur.

Vernieuwde bankjes

De EOP Klazienaveen heeft de in december 2017 nieuw geplaatste bankjes opnieuw in ere moeten herstellen. De bankjes werden binnen no-time verbrand, onder de verf  gekladderd en anderzijds helemaal vernield.Molenbuurt-bankjes-2018 Intussen zijn de bankjes weer gedemonteerd en zijn mede dankzij Gebiedscoördinator gemeente Emmen Rudy Schuring, en de EOP Klazienaveen, opnieuw gespoten en herplaatst.

Woordvoerder EOP Klazienaveen, Jan Gerfen:  “Afgelopen maandag zijn de bankjes teruggeplaatst en door de mooie rode kleur zeer opvallend. Onze hoop is dat de bankjes lang de mooie rode kleur houden. De mensen kunnen weer zitten en genieten van het mooie uitzicht, nu moet alleen nog het geraamte van de afvalbak weer uit de vijver worden gevist en dan kan de afvalbak er weer in geplaatst en in gebruik worden genomen.”Molenbuurt-bankjes-2019-2

Dweilen met kraan open

Voor dit doe-het-zelf werkzaamheden project werd een speciaal budget beschikbaar gesteld aan het EOP Klazienaveen. Eigenlijk best wel zonde van al dat gemeenschapsgeld dat op deze wijze in dit soort projecten gestoken  moet worden.

De EOP Klazienaveen doet en realiseert veel, maar het is toch van den gekke dat projecten, die na een jarenlange strijd door de lokale bewoners en de EOP eindelijk opgeknapt (kunnen) worden, binnen no-time opnieuw vernield worden? Het is dweilen met de kraan open luidt het spreekwoord toch?

Dit soort activiteiten leidt er mede toe, dat er bijvoorbeeld geen budget meer voorhanden is voor bijvoorbeeld kinderspeelplaatsen of andere, dringend noodzakelijke projecten in Klazienaveen.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!