Compascumer Dagen in het Veenpark beginnen deze week weer!

Barger-Compascuum – Vanaf deze week worden de bekende Compascumer Dagen weer in het Veenpark gehouden.

De Compascumer Dagen beginnen weer. Vanaf deze week woensdag 24 en donderdag 25 juli zal de eerste uit een serie van vier weken lang op de woensdagen en donderdagen de Compascumer Dagen in het Veenpark plaatsvinden. Veenpark-2018-compascumer-dagen-(15)Morgen, woensdag is het zover: de eerste dag van de Compascumer Dagen! Veenpark-2018-compascumer-dagen-(174)Het wordt warm, maar we hebben bijzonder leuke spelletjes voor de kinderen. Koop je tickets online en bespaar tot wel € 27,50:

https://veenpark-tickets.avayo.nl/transactions/new/69571

Overzicht met Compascumer Dagen (woensdagen en donderdagen):
24 en 25 juli
31 juli en 1 augustus
7  en 8 augustus
14 en 15 augustus

Klazienaveense Zusters even terug

Ook de zusters die werkzaam waren in onze regio komen de Zuidoosthoek en het Veenpark opnieuw met hun bezoek vereren. Woensdag 31 juli is het zover: er komt een speciale reünie voor de zusters en hun oud-leerlingen. Zuster Adorata, in de regio beter bekend als zuster Alice, komt zeker ook weer mee! Er wordt s’middags een zaal beschikbaar gesteld voor mensen die graag de zusters nog even een keertje willen ontmoeten.

Lees ook:

https://klazienaveenlokaal.nl/2018/08/03/zusters-klazienaveen-even-terug-in-zuidoost-drenthe/