Met opa en/of oma in de vakantie op een smalspoortrein

Erica – Met opa-oma in de vakantie op een smalspoortrein. Het Industrieel Smalspoor museum organiseert in week 30 een speciale activiteit voor opa’s en/of oma’s met hun kleinkinderen.

Het is vakantietijd, de ouders werken nog, en de kinderen logeren bij opa en/of oma. Maar wat is er te doen in deze periode? Wat is een leuk uitje? Al eens aan het Smalspoormuseum in Erica gedacht? Nee, echt niet??

Breng dan eens een bezoekje op 24, 25, 27 of 28 juli aan het Smalspoormuseum te Erica. Een aantal uren vermaak voor de kinderen en natuurlijk ook opa/oma. Gedurende deze week zijn er extra activiteiten voor de kinderen in het park. Zoals o.a. het zelf besturen van een locomotief, waarbij je een machinistendiploma kunt halen; een speur-spoortocht; diverse oud Hollandse spelletjes en nog veel meer. En uiteraard is de bezichtiging van het museum en een treinrit door het veen één van de vele mogelijkheden.

t/m 12 jaar gratis toegang

Voor kinderen tot en met 12 jaar geldt gratis toegang en opa’s/oma’s wordt een gratis kop koffie aangeboden. Ook vaders, moeders, ooms, tantes, buurmannen en buurvrouwen zijn van harte welkom.

Tel.: 06-111 111 88
E-mail: info@smalspoorcentrum.nl
Website: www.smalspoorcentrum.nl

Industrieel Smalspoormuseum
Griendtsveenstraat 140
7887 TK Erica