Record aantal deelnemers voor Rackem Open

Klazienaveen – Vrijdag 5 juli, -morgen- start het Rackem Open bij tennisclub Rackem in Klazienaveen. Voor de 10e editie van dit jaarlijkse tennistoernooi hebben zich intussen een record aantal deelnemers gemeld.

Hoewel de organisatie het maximum op 150 deelnemers had gesteld wist de toernooileiding het schema zo neer te zetten dat er uiteindelijk 158 deelnemers in het schema pasten.

tot en met zondag 14 juli

Het toernooi duurt tot en met zondag 14 juli. Op deze dag worden de finales gespeeld. Gespeeld word er in 13 verschillende onderdelen, verdeeld over 4 verschillende speelsterktes van 5 tot en met 8.

Vrijdag 5 juli gaat het toernooi beginnen om 17:00 uur met een drietal wedstrijden in het heren-enkel 7, en dames-dubbel 7 en 8. Op www.toernooi.nl kan men zien wanneer de wedstrijden worden gespeeld. Hierbij is natuurlijk ook publiek van harte welkom, en is tevens een mooie kans om eens ongedwongen kennis te maken met deze sport. Kom ook eens langs en geniet van een paar leuke wedstrijden onder het genot van een hapje en een drankje.

Zuidoosthoek Cup

Het Rackem open is 1 van de 4 toernooien waarmee deelnemers punten kunnen verzamelen voor de Zuidoosthoek Cup. Deze cup wordt vergeven aan die speler en speelster die bij het onlangs al gespeelde Maarten Open van TC Bargeres, het Rackem Open, het Autombielhuys Misker Vesna Open en het Coevorden Luwig Hypotheken Open de meeste punten bij elkaar weet te spelen.