Reusachtige opbrengst Obstacle Run Pastoor Middelkoopschool

Klazienaveen – De totale opbrengst van de Obstacle Run van de Pastoor Middelkoopschool in Klazienaveen is bekend. Er werd ruim 3250 euro bijeengebracht.

De kinderen van de Pastoor Middelkoopschool hebben voor hun school een geweldig bedrag bijeen gelopen, gerend en gezeuld. In totaal werd er om precies te zijn, maar liefst €3253,50 bijeengebracht.

Een deel van de opbrengst gaat naar het herinrichten van het huidige schoolplein, hiervoor is intussen een commissie samengesteld.  Zoals het lijkt zullen de eerste werkzaamheden hiervoor al in de zomervakantie gaan plaatsvinden. Een ander deel van de geweldige opbrengst gaat naar de aanschaf van leesboeken. Deze zullen in het komende schooljaar al ingezet gaan worden.

sponsoren

De schoolleiding geeft aan dat ze heel blij zijn met het behaalde resultaat! Het bestuur, docenten, ouders en de vele vrijwilligers willen hierbij hun dank uit spreken naar alle sponsoren die de Obstacle Run van de school gesteund en mogelijk gemaakt hebben.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!