Parkeerplaats achterzijde Versmarkt gebruikt als vuilstortplaats

Klazienaveen – De parkeerplaats aan de achterzijde van de Versmarkt in Klazienaveen is afgelopen woensdagavond gebruikt als illegale vuilstortplaats.

Woensdagavond 29 mei omstreeks 20.00 uur kwamen er een aantal jongeren met een donker uiterlijk op de fiets langs met het nodige huisvuil. Dit afval, bestaand uit onder andere oude vloerbedekking werd er vervolgens door hen gedumpt. Ze werden door een oplettende Klazienavener betrapt en gefotografeerd. Op bijgaand fotomateriaal zijn de jongeren met hun beladen fietsjes en sjouwend met het afval te zien. Wie de jongelui zijn en waar ze vandaan komen is niet bekend.

Intussen is zowel de politie als de gemeente ingelicht, maar helaas ligt het afval er nog steeds.versmarkt-201905293versmarkt-201905292versmarkt-201905291

error: De inhoud van deze website is beschermd !!