Opnieuw duizenden bezoekers op gezellige Koepeldag

Nieuw-Dordrecht – Opnieuw kwamen er dit jaar duizenden bezoekers op de Koepeldag in Nieuw-Dordrecht af. Het was er gezellig druk en met een actie voor het behoud van de Koepel.

De Koepel, het middelpunt van de Koepeldag in het centrum van Nieuw-Dordrecht, is dringend aan een renovatie/onderhoudsbeurt toe. En om mogelijke sloop van van het prachtige bouwwerk te voorkomen, wordt het publiek opgeroepen voor een donatie.Koepeldag-1Koepeldag-2
De Koepelmarkt zelf, georganiseerd door Chaos in de Venen, werd opnieuw een geweldige publiekstrekker.  Lisanne-KIKAStichting KIKA was er ook, werd vertegenwoordigd door KIKA ambassadrice Lisanne Langerijs en collega Levi Botterweg. Later op de dag werd het tweetal ook nog in Klazienaveen bij de Jellema’s BBQ Festival gesignaleerd….Koepeldag-4Het evenement is in de afgelopen jaren landelijk gezien, uitgegroeid tot één van de grootsten in zijn soort. Een ware publiekstrekker!

error: De inhoud van deze website is beschermd !!