Inschrijving nieuwsbrief nieuwe website Rensenpark met verloting

Emmen/Klazienaveen – Een eigen website voor het Rensenpark! Met de inschrijving voor de nieuwsbrief wordt onder de inschrijvers drie handbeschilderde lampen van kunstenaar Ingo Leth.

Verloting

Vanaf dinsdag 28 mei heeft het Rensenpark een eigen website: www.rensenparkemmen.nl. Op de site staat praktische informatie, een interactieve kaart en een activiteitenkalender. Om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in het park, kunnen bezoekers zich op de site ook aanmelden voor een digitale nieuwsbrief. De gemeente verloot op 14 juni drie handbeschilderde lampen van kunstenaar Ingo Leth onder alle abonnees op deze nieuwsbrief.

nieuwe website

Wethouder Jisse Otter: “Het Rensenpark ontwikkelt zich steeds verder als bruisend stadspark met aantrekkelijke evenementen en nieuwe functies. Op de site kunnen bezoekers eenvoudig zien wat er te beleven en te doen is. Een logische volgende stap om het park verder op de kaart te zetten.”
Eind 2018 lanceerde de gemeente Emmen een eigen huisstijl voor het Rensenpark. De huisstijl wordt stapsgewijs ingevoerd en is op steeds meer uitingen te vinden zoals nu ook op de speciale website.

Over het Rensenpark

De oude dierentuin is een creatief park waar steeds iets nieuws te beleven is. Een verrassende ontmoetingsplaats voor kleine en grote initiatieven rond kunst, cultuur en innovatie. Een aantal ruimtes in het park is tijdelijk verhuurd aan initiatiefnemers op het gebied van kunst, cultuur en innovatie. Het Rensenpark is dagelijks open tussen 09.00 en 21.00 uur. Meer weten?

Website: www.rensenparkemmen.nl