Reünie CBS De Praom vanwege fusie met RKBS De Banier

Zwartemeer –  De fusie van CBS de Praom met de RKBS De Banier in Zwartemeer vindt per 1 augustus aanstaande plaats. CBS De Praom nodigt hierbij belangstellenden uit voor een reünie.

Uitnodiging

Voor de reünie dat op zaterdag 6 juli gepland staat, worden oud-leerlingen, ouders, oud- medewerkers en belangstellenden van harte uitgenodigd om nog eens voor een laatste keer een kijkje te komen nemen op de school. Tijdens deze reünie wordt u natuurlijk, naast het bezoek aan de school zelf, ook in de gelegenheid gesteld om hierbij oude contacten op te frissen. Het zal ongetwijfeld een feest van de herkenning worden!

Gezocht

Wij zijn nog op zoek  naar (oud) foto- en filmmateriaal. Bent u nog in het bezit van foto- en of filmmateriaal en u wilt het eventueel -tijdelijk- ter beschikking stellen, dan horen wij dit graag. We hopen u te zien!

Deze reünie vindt plaats op zaterdag 6 juli a.s. van 14.00-16.00 uur. U kunt zich hiervoor aanmelden door een email te sturen naar: l.enninga@viviani.nl