Bijeenkomst Sportief Klazienaveen gratis toegankelijk

Klazienaveen – Vereniging Sportief Klazienaveen organiseert op woensdag 19 juni een bijeenkomst met twee gastsprekers. De avond is voor iedereen gratis toegankelijk.

Gastsprekers

Gastsprekers op deze avond zijn Harm Lassche, sportambtenaar van de gemeente Emmen. Harm zal wetenswaardigheden vertellen over de zwemgelegenheden in de gemeente Emmen.

Marathonschaatser Britt Tjalma is de volgende gastspreker. Britt werd in januari 2019 nog 39e tijdens de Alternatieve Elfstedentocht en 18e tijdens het Open Nederlands Kampioenschap Marathon. Brit vertelt over haar ervaringen in de spectaculaire marathonschaatssport.

Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. De avond wordt gehouden in de juniorenkantine van de FC Klazienaveen. De avond begint om 19.30 uur. De inloop is vanaf 19.00 uur.Logo-Sportief-Klazienaveen