Jeugd zwembad Erica blij met gift Teijin Aramid

Erica – Het Geert Vos Bad uit Erica heeft in januari dit jaar een cheque ter waarde van €1650,= ontvangen van de ondernemingsraad van Teijin Aramid.

Goede doelen

De jeugd in het Ericase zwembad zijn bijzonder blij met de gift van Teijin Aramid. De ondernemingsraad van Teijin Aramid stelt jaarlijks kerstgelden beschikbaar voor goede doelen.

nieuw les- en speelmateriaal

Teijin Aramid werknemer  Hans Hassing uit Erica heeft vorig jaar het Geert Vos Bad voorgedragen. Het zwembad had dringend behoefte aan nieuw les- en speelmateriaal. Het bestuur is evenals de jeugd erg blij dat het Geert Vos bad voor deze gift in aanmerking kwam.

Naast het les- en speelmateriaal dat op de foto is te zien, konden ook nog ligstoelen worden aangeschaft voor echte zonaanbidders. De jeugd maakt intussen al volop gebruik van het materiaal. Het warme weer laat nog even op zich wachten, dus de ligstoelen zijn nog niet echt in gebruik genomen.

(Foto: Marielle Hensums)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!