Eerste winst dit seizoen binnen voor Bedrocks heren 1

Emmen/Regio – De Bedrocks Heren 1 pakken de eerste winst van dit seizoen. Zondagochtend reisden de heren 1 van Bedrocks Emmen al vroeg af naar Apeldoorn voor deze eerste winstpunten.

Heren 1

Om 7.30 uur zondagochtend vertrokken de heren 1 van de Bedrocks al naar Apeldoorn om tegen het 2e team van WSB -Wormen Stealing Bases- te gaan spelen. Ondanks dit vroege tijdstip begonnen de mannen uit Emmen scherp aan hun 4e wedstrijd van het seizoen. Na de eerste 3 wedstrijden verlies te hebben geleden, waren de Bedrocks mannen erop gebrand nu eens het beste van hun spel te laten zien.

Coach Rob Heijmans was fris van zijn vakantie terug gekomen, en haalde een voor de spelers verrassende opstelling uit de hoge hoed. 1-Ruben-van-Wieren-DSC01125Deze opstelling, met Ruben van Wieren als startend werper bleek achteraf prima te werken. Na een eerste aftastende inning stond WSB met 2-0 voor.2-Max-Kamp-DSC01227 In de 3e inning werd door een aantal mooie hits van de Bedrockers de stand naar 5-4 voor WSB gezet. Hierin maakte Max Kamp een prima 2-honkslag. Deze bal kwam met maar één stuit tegen het hek van het achterveld. Kamp is nog maar een paar weekjes sportschool verwijderd van een Homerun. Vanaf de 3e inning bleef het de gehele wedstrijd een spannende wedstrijd. Aan beide kanten werden mooie honkslagen gemaakt, en ook aan beide kanten werden her en der wat veldfoutjes gemaakt. 3-Melvin-Brandjes-DSC01445Hierdoor was er voor het publiek telkens iets te beleven en was het voor hen ook zeker een mooie wedstrijd om te bekijken. In de 4e inning maakte Melvin Brandjes een geweldige 3-honkslag.

Na de 7e inning was de stand 9-11 voor de Bedrocks. Voor WSB stond inmiddels oud Bedrocks speler Jeroen van der Werf op de heuvel, maar ook hij kon Bedrocks niet stoppen en een glorieus moment was voor de Emmenaren binnen handbereik. Dankzij uitstekend pitchen van Max Kamp die 6 inningen had gegooid konden de mannen van WSB niet voldoende aan slag laten zien om het nog spannender te maken. Met een stand van 11-14 was de eerste winst dit seizoen voor de Bedrocks Heren 1 dan een feit. Hier hebben de mannen lang op moeten wachten en de ontlading was daarom ook groot.

Het team van Rob Heymans liet elke week al een progressie zien, en nu konden ze dat dan eindelijk verzilveren met deze mooie overwinning. Mooiste actie van de dag was van 1e honkman Ruben van Wieren. Een geslagen bal werd verwerkt, maar helaas niet geheel scherp naar het 1e honk gegooid. Ruben pakte deze bal echter totaal onverwachts met zijn blote hand in plaats van met zijn handschoen, spectaculair.

Heren 2

In Meppel kwam het Heren 2 net te kort tegen The Caps en gingen met een 5-4 stand onverrichter zake weer richting Emmen.

Pupillen

Zaterdag speelden de Bedrocks pupillen in Apeldoorn weer een super leuke en sportieve wedstrijd tegen de Bucks. Er werd goed geslagen door de Bedrockers en ze waren erg actief om de honken te veroveren. 10-Pupillen-2D7A5090Er werd ook goed veldwerk verricht met als bekroning een prachtige dubbele uit van Jeffrey koster. Al met al een prachtige 7-15 overwinning voor Bedrocks pupillen.11-Pupillen-2D7A5226

Aspiranten

In Meppel deden de Bedrocks aspiranten goede zaken door met 8-12 van koploper Blue Devils te winnen.

Programma Meerdijk

Zaterdag 25 mei
11.00 uur Pupillen – Uitsmijters Almelo
14:00 uur Aspiranten – Caribe Groningen
Zondag 26 mei
11:00 uur Heren 2 – Blue Devils Meppel

(Foto’s: pupillen Joyce Groeneveld-Den Dekker, heren Bert Springer)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!