Inschrijving Rackem Open voor deelname Zuidoosthoek Cup gestart

Klazienaveen – De inschrijving voor het Rackem Open tennistoernooi is  gestart. Inschrijven kan tot 1 juli 2019 voor deelname aan de Zuidoosthoek Cup!

toernooischema

De Klazienaveense tennisclub Rackem organiseert dit jaar voor alweer voor de 10e keer op rij het Rackem Open. Dit jaar vindt het tennistoernooi plaats van vrijdag 5 juli tot en met zondag 14 juli 2019. Het toernooi gaat een paar weken later dan normaal van start om beter in het toernooischema van de overige regionale open tennis toernooien te passen.

inschrijven

Deelnemers kunnen zich inschrijven op www.toernooi.nl voor de categorieën 4 tot en met 8. De minimale leeftijd is 17 jaar en voor de heren dubbel 8 is dit 35 jaar.  Inschrijven voor het 10e Rackem Open kan tot 1 juli 2019.

De organisatie verwacht net als tijdens de vorige edities weer veel inschrijvingen. Vorige jaar deden er 135 spelers van diverse verenigingen mee aan het Rackem Open toernooi.

Zuidoosthoek Cup

Ook dit jaar is het Rackem Open één van de toernooien die, naast het Bij Maarten Open van TC Bargeres, het Automobielhuys Misker Open van TC Vensa, en het CTC City Interiors Open van CTC Coevorden, deel uit maakt van de Zuidoosthoek Cup. Deze Cup gaat naar de deelnemer die bij deze vier toernooien de meeste punten bij elkaar weet te tennissen.

internationaal karakter

De organisatie verwacht ook dit jaar weer een paar spelers uit Duitsland te mogen verwelkomen.  Dit geeft het toernooi een beetje een internationaal karakter. Dankzij de vele vrijwilligers die het toernooi mogelijk maken is er ook voor het publiek genoeg te beleven en zorgt de ‘keuken- en hapjes-crew’ ook voor de innerlijke mens.

Over Tennisclub Rackem

Tennisclub Rackem is een gezellige tennisvereniging met het tenniscomplex aan de Planeet 2 in Klazienaveen. De vereniging telt ruim 150 leden en bestaat inmiddels meer dan 40 jaar. Sportiviteit en gezelligheid weet de tennisvereniging Rackem goed te combineren mede door jaarlijks diverse activiteiten te organiseren.

E-mail: activiteiten@tcrackem.nl
Website: http://www.tcrackem.nl/

Inschrijven:  www.toernooi.nl