Alfa Accountants en Adviseurs opent nieuwe vestiging. Klazienaveen op termijn dicht.

Hoogeveen/Klazienaveen – Alfa Accountants en Adviseurs opent in Emmen een nieuwe vestiging. De vestiging Klazienaveen daarentegen, waar Alfa Salaris en Personeel in gehuisvest zijn, staat te koop of te huur.

In Klazienaveen staat het fraaie pand van Alfa Accountants en Adviseurs gelegen aan de Koriander 11, te koop of te huur, terwijl er in Emmen aan de Westerbracht 12A op 5 juli a.s. een nieuw pand in gebruik genomen gaat worden. Menigeen vraagt het zich natuurlijk af: ‘Wat is het verhaal hierachter’?

Vestiging Klazienaveen

Marc Bruin, relatiemanager kantoor Emmen: ” Met ingang van 5 juli dit jaar opent Alfa Accountants en Adviseurs het nieuwe kantoor aan de Westerbracht 12A in Emmen. Het nieuwe kantoor is onderdeel van het Alfa kantorennetwerk bestaande uit 33 vestigingen en ruim 950 medewerkers verspreid over heel Nederland. Op de locatie in Klazienaveen daarentegen zijn de collega’s van Alfa Salaris en Personeel gehuisvest. Deze collega’s blijven de komende tijd gewoon op deze locatie werkzaam. Het pand is echter wel te koop of te huur geplaatst. De her-locatie van de collega’s van Alfa Salaris en Personeel zal worden bezien als er zich een koper of huurder aandient.”

Meerwaarde creëren

Alfa is sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf, de missie is dan ook om meerwaarde te creëren voor lokale ondernemers. Om in Emmen vanaf de start voldoende slagkracht te hebben, gaat de nieuwe Alfa-vestiging nauw samenwerken met het Alfa-kantoor in Hoogeveen.

Rudi Nijs, directievoorzitter van beide kantoren, is blij met de nieuwe vestiging: “Een mooi kantoor in de grootste stad van Drenthe. De opening van het kantoor in Emmen zien we als een versterking van onze positie in Drenthe.”

Gericht op ondernemersvraagstukken

Alfa is meer dan een accountantskantoor. De organisatie streeft naar lange termijn relaties met klanten om ze proactief te ondersteunen in elke fase van hun bedrijf. Om dat helemaal naar de normen van deze tijd te doen heeft Alfa de ICT ver doorontwikkeld en biedt als gevolg daarvan diensten aan, die ondernemers echt ontzorgen.

Marc Bruin, relatiemanager kantoor Emmen: “Wij geloven dat lokaal ondernemerschap de duurzame motor is van de economie. Met onze specialistische kennis én regionale verankering staan we dichtbij ondernemers. Het kantoor in Emmen is centraal gelegen en goed bereikbaar voor onze klanten en medewerkers. We maken graag (nader) kennis met ondernemend Emmen.”

Gericht op duurzaamheid

Alfa is B Corp gecertificeerd, B Corp is een wereldwijd netwerk van ondernemingen die duurzaam en sociaal ondernemen. De organisatie werkt vanuit de gedachte People, Planet en Profit. Alfa kent een decentrale organisatie. Het eigendom van Alfa is volledig in handen van haar medewerkers.

Opening vestiging Emmen

De opening en nadere kennismaking vindt plaats op 5 juli aanstaande vanaf 16.00 uur. Een ieder is van harte welkom.

Over Alfa Accountants en Adviseurs

Alfa is al meer dan 75 jaar thuis in midden- en kleinbedrijf, de tuinbouwsector en de agrarische sector. Onder de opdrachtgevers zijn veel familiebedrijven. Met 33 kantoren verdeeld over geheel Nederland geeft de organisatie ook letterlijk invulling aan de slogan ‘Overal dichtbij’.

Alfa Accountants en Adviseurs kan naast de dienstverlening op het gebied van accountancy ook de klant ondersteunen op het gebied van HRM zaken, financieringsaspecten, subsidieadvies, bedrijfsadvies, fiscaliteit en juridisch advies. Kijk voor meer informatie op de website www.alfa.nl.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!