6e Editie avondvierdaagse Erica van start

Erica – De inmiddels 6e editie van de avondvierdaagse in Erica is gisteravond van start gegaan. De aftrap vanaf de voetbalvelden S.C. Erica kende geweldig mooi weer!

Op dinsdagavond mei zijn er ruim 550 deelnemers van start gegaan met alweer de 6e editie van de avondvierdaagse op Erica met prachtig wandelweer!

Inmiddels zijn er ruim 550 wandelaars bij ons op de been. Uit Erica, maar ook vele deelnemers uit de omliggende dorpen weten de Ericase avondvierdaagse  inmiddels te vinden. De wandelaars zien op zowel de 5- als de 10 kilometerroute vier verschillende dorpsgezichten van Erica. Ieder jaar opnieuw wordt er een gewijzigde variant van de routes gelopen.

u kunt nog inschrijven

Evenals het vorige jaar is er op vrijdag een speciale kabouterroute van 2,5 kilometer voor de allerkleinste wandelaars onder ons. De organisatie hoopt dat veel van de deelnemende wandelaars weer verkleed zullen meelopen. Dweilorkest Dinges komt opnieuw op de inhaalavond de sfeer verhogen door hun beste feestnummers te spelen. Voor alle afstanden is het nog mogelijk om een eendaagse-inschrijving te doen op de desbetreffende wandeldag.

14 t/m 17 mei 2019

De Avondvierdaagse Erica wordt georganiseerd door Wandelen op Erica, i.s.m. TIOS Erica en is van 14 t/m 17 mei

Aanmelden kan nog bij:  Wandelen op Erica
Tel. 06-51026540 (Carla Pals)
Startlocatie is Voetbalveld S.C. Erica aan de Kalffstraat in Erica.

Afstanden en starttijden:

10 km 18.00 uur
5 km 18.00 uur
Meer informatie vindt u op www.wandelenoperica.nl

(Foto: Marielle Hensums)