“Goed-Zooi”-markt in Klazienaveen-Noord in- en rondom Veenkerk

Klazienaveen-Noord – In en rondom de Veenkerk in Klazienaveen -Noord wordt op zaterdag 1 juni de “Goed-Zooi”-markt gehouden.

Op zaterdag 1 juni wordt er van 10.00 tot 14.00 uur in het “De Weerdhuis” en rondom de Veenkerk van Klazienaveen-Noord de “Goed-Zooi”-markt gehouden.

rommelmarkt

Het is een rommelmarkt met de verkoop van o.a.: boeken, kleding,  speelgoed, diggelwerk en vele andere spullen. Voor de kenners onder ons zijn er de bekende Klazienaveen-Noord Kniepertjes en is er een verloting met vele leuke prijzen. Gesmuld kan er ook worden van heerlijke broodjes braadworst, hamburger, curryworst, loempia’s enz..

Veenkerk en het museum “Kiek Moar” ook geopend

Kom daarom ook gezellig op zaterdag 1 juni vanaf 10.00 uur naar de Veenkerk en het “De Weerdhuis” direct naast de Veenkerk. Daarnaast is er gelegenheid om tijdens tijdens de “Goed-Zooi”-markt de Veenkerk en het museum “Kiek Moar”  te bezichtigen.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!