Rumbling Festival vierde gezellig 5-jarig bestaan

Erica – Op zaterdag 11 mei vierde het Rumbling Festival in the Peateries haar 5 jarig jublieum. Gezelligheid was de basis voor een gezellige dag!

De Rumbling festivalorganisatie heeft met al haar vrijwilligers ieder jaar opnieuw weer een geweldige dag weten neer te zetten. Zo ook dit jaar! Rumbling-3Rumbling-4Voor de heren de Barber Bus en voor de dames zorgde Reintsje dat je haar in opperbeste 50’s stijl zit. Party-BBQ smoker van Kees en Astrid waren ook weervan de partij en was ook vegetarisch eten mogelijk door Putdeksel BBQ.Rumbling-1Jordan Matthew Young trapte op het buitenpodium zo rond 17:00 uur af. En om 19:30 uur begon Tess and Her Highway Patrol met heerlijk dansbare Rockabilly, Bluegrass en HillBilly.

Voor het podium stonden de aanwezigen te dansen en was gezelligheid gewoonweg voelbaar. Tom Cherry & The Tenneesse Three knalde om 21:00 uur de zaal in met een geweldige opening, en even na 23:00 uur begon Rockabilly Three met hun optreden.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!