Zondag 26 mei Open Huis Zorglandgoed Het Rundedal

Barger-Compascuum – Op zondag 26 mei vindt er een open huis plaats bij Zorglandgoed Het Rundedal te Barger Compascuum. Belangstellenden worden van harte uitgenodigd om ook een kijkje te komen nemen.

Het open huis is bedoeld om belangstellenden de mogelijkheden laten zien bij Zorglandgoed Het Rundedal, maar in een nog grotere mate om ook de bewoners een gezellige dag te bezorgen.

gezellig

Tijdens de open dag wordt er een kleine waren-/rommelmarkt georganiseerd. Op deze markt bieden o.a. de bewoners hun spulletjes te koop aan wat ze tijdens de dagbesteding zoal gemaakt hebben. Een accordeonist zal ook zijn kunnen laten horen en iedereen van een heerlijk gezellig stukje muziek voorzien.

Verloting

Ook de kinderen worden niet vergeten. Zij kunnen zich gaan vermaken met o.a. een springkussen en een suikerspin. En natuurlijk bestaat er de mogelijkheid om een hapje en een drankje te nuttigen tijdens het open huis, en tegen het einde van de middag zal er nog een kleine verloting plaatsvinden! De opbrengst van deze open huis zal ten gunste zijn aan de dagbesteding!

Bent u ook nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust een kijkje nemen op zondag 26 mei tussen 11.00 en 17.00 uur! Iedereen is van harte welkom!

Wat: Open Huis
Wanneer: zondag 26 mei van 11.00 tot 17.00 uur
Waar:
Zorglandgoed Het Rundedal
Verlengde Oosterdiep oz. 195
7884 RJ  Barger-Compascuum
Website: http://www.hetrundedal.nl/

Zorglandgoed-Het-Rundedal

error: De inhoud van deze website is beschermd !!