Kickbokser Bjorn Bernsen maakt overstap naar een hoger level!

Zwartemeer – Kickbokser Bjorn Bernsen uit Zwartemeer maakt de overstap naar een hoger level. Bjorn is intussen gezien door grote trainers als Dennis Krauweel die o.a. trainer is van Rico Verhoeven.

Grote trainers

De inmiddels 17-jarige Bjorn Bernsen maakte 2 maanden geleden de overstap van Mejiro Gym naar 9JA Gym in Hoogeveen. Bernsen is intussen gezien door een paar bekende grote trainers, zoals Dennis Krauweel, trainer van o.a. Rico Verhoeven en Mike Passenier, trainer van Badr Hari.

aanbieding

Na de schouwing kreeg Bernsen het advies om een switch te maken naar een andere gym. Mike Passenier deed Bjorn een aanbod om bij hem te komen trainen met de garantie, dat Bjorn binnen twee jaar in de Glory zou vechten, mits hij blessure vrij zou blijven. Bjorn zijn ouders hebben dit aangeboden traject in eerste instantie op nul gezet.

9JA Gym in Hoogeveen

Bjorn: “Ik heb de overstap naar 9JA Gym in Hoogeveen gemaakt, en dat is een goede keuze geweest. Ik heb meer vrijheden qua trainen en ik heb sparringpartners van een paar jaar ouder en in dezelfde gewichtsklasse. 9JA Gym is een ‘full muay thai gym’ waarvan ik in de K-1 ook heel veel voordeel van heb.”

Bjorn vervolgt enthousiast:

“9JA Gym is gewoon heel anders in allerlei opzichten. Edward, mijn trainer, is geen kickbokser: hij is kickboksen! Edward geeft ieder lid techniektraining, maar kom je bij de groep clubwedstrijdvechters, dan gaat hij wel 10 stappen verder.”Bjorn-Bernsen-2019-05

“Bij Mejiro heb ik vorig jaar 1 partij gedraaid, nu heb ik op 4 mei mijn eerst winstpartij voor 9JA Gym gedraaid en komende zaterdag 25 mei staat de volgende partij op het programma.  Vervolgens staan er in juni een 3-tal partijen en een aantal toernooien ingepland. Dit zegt in feite genoeg over de drive in de Hoogeveense gym, en ik wordt meegenomen in de sponsoronderhandelingen.”

Bjorn: “Allemaal, in alle opzichten onderwerpen, die ik tot dusver niet gewend was. Ik groei qua vechten en vechttechnieken en laat het publiek opnieuw zien waarom ik de bijnaam ‘The Gladiator’ heb gekregen.”

error: De inhoud van deze website is beschermd !!