Jeugdvoetbal: JO10-1 en JO9-2 FC Klazienaveen kampioen in hun klasse!

Klazienaveen – De laatste seizoen thuiswedstrijd voor JO10-1 van de FC Klazienaveen tegen het uit Schoonebeek afkomstige SVV 04 was geen drempel voor het kampioenschap. Ook JO9-2 werd kampioen!

Met deze bijzonder ruime overwinning werd het kampioenschap veilig gesteld door het jeugdteam bestaand uit 7 jongens en 1 meisje! voor de jeugd onder 10 jaar. Gefeliciteerd met het behaalde resultaat!
FC-Klazienaveen-JO10-1-2019_71A0148web
Op de foto JO10-1:
Tijs Kijk in de Vegte, Maarten Wisman, Matthijs Imming, Kyra de Groote, Giovanni de Kroon, Maup Peters, Norsin Yacoub, Dylano Hof. Trainer/leider: Ronnie Peters en Jan de Kroon

JO9-2

Ook het jeugdteam JO9-2 van de FC Klazienaveen werd kampioen in hun klasse! Na veel wedstrijden nipt te hebben gewonnen (6-5, 5-4 etc.) waren ze uiteindelijk de beste en sterkste van deze toch wel moeilijke competitie.FC-Klazienaveen-JO9-2-2019_71A0132web

De jongens van JO9-2, bestaand uit Ruben Harmes, Finn Sikkes, Marijn Menzen, Job Melenhorst, Stijn Falke, Sem Hemme, Lars ten Velde, Jim Groeneveld en Ivo Berghuis. Gefeliciteerd met het behaalde resultaat!