Hemelvaartsdag 30 mei wordt Jellema’s BBQ Festivaldag!

Klazienaveen – Dit jaar wordt er op Hemelvaartsdag 30 mei ook in Klazienaveen een leuk evenement gehouden: Jellema’s BBQ-contest wordt Jellema’s BBQ Festival, met veel muziek, entertainment en eten en drinken!

Jellema’s BBQ Festival!

Ook dit jaar gaat Keurslager Jellema weer een mooie BBQ dag organiseren! Alleen dit jaar op Hemelvaartsdag 30 mei vanaf 14.00 uur tot 21.00 uur en ook nog eens in een iets gewijzigd jasje: van de BBQ-contest (-wedstrijd-) naar Jellema’s BBQ Festival!

Het Jellema’s BBQ Festival wordt zodanig van aard, dat iedereen nu nog meer van het fantastisch bereidde vlees kan komen proeven! En natuurlijk dit ook onder het genot van fantastische live muziek door Dilana Smith, Justuzzz en de Johny Cash Coverband. En natuurlijk van de heerlijke drankjes op een mooie fantastische zomerse dag genieten van het buitenleven!

Wil jij ook kans maken op 20 muntjes? Ga dan naar de Facebook pagina van Keurslager Jellema

Klazienaveen daar moet je heen!!

error: De inhoud van deze website is beschermd !!