200 Meter Obstacle Run voor leerlingen Pastoor Middelkoop school

Klazienaveen – Een 200 meter lange Obstacle Run voor de leerlingen van de Pastoor Middelkoop school in Klazienaveen, met als doel zo’n groot mogelijk geldbedrag voor leesboeken en speeltoestellen op te halen.

Vrijdag 10 mei tegen het eind van de middag hadden zich al veel ouders, opa’s, oma’s en familieleden verzameld om naar de kinderen te komen kijken. Hapjes, drankjes, verloting, gezelligheid, vrijwel alle ingrediënten waren op het schoolplein aanwezig. PastoorMiddelkoop-2019--(97)

Na vorig jaar een Lightrun te hebben gehouden, was er dit jaar een heus Obstacle Run parcours uitgezet. Om klokslag 17.00 uur ging de eerste groep van start. Rennen, autobanden verslepen met een touwtje of versjouwen. Vervolgens rondom de school rennen om achter de school het strobalenparcours te nemen met een klein (-lek-) zwembadje op het eind. Maar smerig werd je er wel van…

Opnieuw een hink-stap autobanden parcours nemen en een zandbak met een camouflagenet eroverheen via de speeltuin een aantal opdrachten uitvoeren. PastoorMiddelkoop-2019--(19)Of een evenwichtsbalk te nemen en je bij de tafel te melden om vervolgens nog een keer een heel parcours uit te voeren. Sommige leerlingen waren al aan hun 6e parcours bezig! Een echt geweldige prestatie! Hoeveel de leerlingen bijeengesprokkeld hebben met hun inzet, wordt in een later stadium bekendgemaakt.

Hier treft u de directe link naar alle foto’s op onze Oypo website aan.