Herberg De Witte Olifant in Schoonebeek geopend!

Klazienaveen/Schoonebeek – In Schoonebeek is vanmiddag om 12.00 uur Herberg De Witte Olifant geopend. Het prachtige pand in het centrum van Schoonebeek aan de Europa weg is bekend onder de naam ‘De Wolfshoeve’.

Jan Braam, bekend als uitbater van Dinercafé De Witte Olifant in Klazienaveen, heeft het pand voor een aantal maanden terug overgenomen. Het gaat nu verder geëxploiteerd worden door Jan zelf, zijn echtgenote en het gehele team onder de naam ‘Herberg De Witte Olifant’. HerbergDWO_MSLL0229

vandaag 9 mei vanaf 12.00 uur geopend

Na een periode van hard werken en het opknappen van het pand binnen en buiten, staat het team van de Herberg voor de gasten klaar. Vandaag vanaf 12.00 uur, is iedereen welkom voor koffie, thee, bier, wijn, lunch, diner, borrel,  hapjetapje, hightea, highwine, highbeer, highcocktail enz.

Kom langs en overtuig uzelf! Hieronder even een paar foto’s van het het prachtige en gezellige interieur van ‘Herberg De Witte Olifant’. Kom langs en overtuig uzelf, en geniet!

Bezoek ook de nieuwe website eens: https://dewitte-olifant.nl/

 

 

error: De inhoud van deze website is beschermd !!